Keskustele kanssamme, powered by LiveChat

Mikä on 3MMC?

mikä on 3mmc

Mikä on 3mmc? on kysymys, johon joudumme usein vastaamaan. Siksi kirjoitamme tämän blogin, jossa selitämme sinulle yksityiskohtaisesti, mitä 3-mmc on, miten se toimii ja mitkä ovat sen riskit. Tiedätkö jo kaiken tämän ja haluat ostaa 3-mmc:n omaa tutkimusta varten? Tutustu sitten tuotteemme ja jos tilaat tänään, se on kotiovellasi huomenna!  

 
Varoitus! 3mmc ei ole tarkoitettu ihmisravinnoksi, vaan ainoastaan tutkimustarkoituksiin!  

mikä on 3mmc

Mitä 3mmc tarkalleen ottaen on? 

Tutkimuskemikaali 3mmc on virallisesti nimeltään 3-metyylimetkatinoni, ja se on 4mmc:nä tunnetun mefedronin seuraaja. Kemistien keskuudessa 3mmc:tä pidetään 2-(metyyliamino)-1-(3-metyylifenyyli)-1-propanonina, monohydrokloridina, 3-metyyli-MC:nä ja 3-metyylimetkathinonina. Kaavalla C11H15NO HCL:ssä. Näin ollen 3mmc on molekyyli, jonka puhtaus on 98% ja molekyylimassa 213,7 g/mol. 

Koska se on melko uusi tutkimuskemikaali, sen pitkäaikaisvaikutuksista on tehty vain vähän tutkimuksia. Mutta jos katsoo uutisia, vaikutukset voivat olla haitallisia ihmisille, jotka eivät ole informoineet itseään tarpeeksi hyvin. Käsittele siis omaa tutkimustasi varten sitä vastuullisesti, jos ostat 3MMC:tä.  

Tutkimuksissa 3mmc:tä käytetään vaihtoehtona 4-FMP:lle, kokaiinille ja 4-mmc:lle, koska nämä aineet ovat vaikutukseltaan ja molekyyleiltään hyvin samankaltaisia. Vain kemiallinen prosessi on erilainen. 


Mitkä ovat riskit? 

Uutisissa 3mmc:n riskit tunnetaan hyvin, jos sitä käytetään vastuuttomasti. Siksi koop3mmc.nl sanoo, että ihmisten ei pitäisi käyttää tuotteita ihmisravinnoksi ja vain tutkimustarkoituksiin! Käytä myös silmien ja suun suojaimia tutkimuksen aikana, sillä 3mmc voi aiheuttaa silmien ja hengitysteiden ärsytystä.  


Laboratoriossa testattu 

Me koop3mmc.nl:ssä myymme vain korkealaatuisia 3mmc. Etsimme koko ajan parhaita toimittajia 3mmc:lle. Näin saat parhaan ja turvallisimman 3mmc:n tutkimusta varten. 

Tilaa siis 3mmc osoitteessa koop3mmc.nl!