Chat with us, powered by LiveChat

Wat is 3MMC?

wat is 3mmc

Wat is 3mmc? Is een vraag die wij vaak moeten beantwoorden. Daarom schrijven wij deze blog, waarin wij jou haarfijn uitleggen wat 3-mmc is, hoe het werkt en wat de risico’s zijn. Weet je dit allemaal al en wil je 3mmc kopen voor jouw eigen onderzoek? Bekijk dan onze producten en als je vandaag besteld, is het morgen bij jou thuis!  

 
Let op! 3mmc is niet voor menselijke consumptie, maar alleen voor onderzoeksdoeleinden!  

wat is 3mmc

Wat is 3mmc precies? 

De research chemical 3mmc wordt officieel 3-methylmethcathinone genoemd en is de opvolger van Mephedrone, dat bekent staat als 4-mmc. Voor scheikundigen onder ons wordt 3mmc gezien als 2-(methylamino)-1-(3-methylfenyl)-1-propanon, monohydrochloride, 3-methyl MC en 3-Methylmethcathinone. Met de formule C11H15NO in HCL. Daarbij is 3mmc een molecuul met een zuiverheid van 98% en een molecuulmassa van 213.7 g/mol  

Omdat het een vrij nieuwe research chemical is, is er weinig onderzoek gedaan naar de effecten op de lange termijn. Maar als men in het nieuws kijkt, dan kunnen de effecten schadelijk zijn voor mensen die zich niet goed genoeg geïnformeerd hebben. Ga daarom voor je eigen onderzoek verantwoordelijk om als je 3MMC koopt.  

Voor onderzoeken wordt 3mmc gebruikt als alternatief op 4-FMP, cocaïne en 4-mmc omdat deze items qua effect en moleculen erg op elkaar lijken. Alleen is het chemisch proces anders.  


Wat zijn de risico’s?  

In het nieuws zijn de risico’s van 3mmc bekend als het onverantwoord wordt gebruikt. Daarom zegt koop3mmc.nl dat men de producten niet moeten gebruiken voor menselijke consumptie en alleen voor onderzoeksdoeleinden! Draag tijdens het onderzoek ook oog-en mondbescherming, want 3mmc kan irritaties veroorzaken bij de ogen en luchtwegen.  


Laboratorium getest  

Bij koop3mmc.nl wordt alleen 3mmc van de allerhoogste kwaliteit verkocht. Wij zijn de hele tijd opzoek naar de beste leveranciers voor 3mmc. Op deze manier heb jij de beste en veiligste 3mmc voor jouw onderzoek. 

Bestel daarom jouw 3mmc bij koop3mmc.nl!