Chat with us, powered by LiveChat

Hoe moet ik 3MMC bestellen?

3mmc bestellen

3MMC bestellen, hoe werkt dat eigenlijk? Op dit moment is er veel onderzoek gaande over 3MMC en mensen kopen het daarom meer en meer. Ook bij koop3mmc.nl merken wij dat de vraag steeds meer wordt en daarom leggen wij graag aan jou uit hoe je het beste 3mmc moet bestellen! Want dat doe je bij koop3mmc natuurlijk! 


Stap 1: kies wat voor soort 3MMC jij wilt bestellen 

Bij Koop3mmc.nl bestel jij 3mmc in drie verschillende soorten. Namelijk in kristal vorm, poeder vorm en in capsules. De kristal vorm is de basis en als het fijngemalen wordt, is het 3mmc poeder. En in de capsules zit circa 200 milligram 3mmc kristallen. Kies daarom goed welke 3MMC vorm de juiste is voor jouw onderzoek. 
 
Onthoud wel, Koop3mmc verstrekt alleen 3MMC voor onderzoeksdoeleinden. Draag daarom altijd oog en mond bescherming om irritatie tegen te gaan tijdens het onderzoeken. 

Stap 2: bepaal hoeveel 3MMC jij nodig hebt 

Nu is het tijd om te kiezen hoeveel 3MMC jij nodig hebt voor jouw onderzoek. Bij Koop3mmc.nl kan je al 3MMC bestellen vanaf 1 gram tot en met 100 gram. Is dat niet genoeg voor jouw onderzoek? Dan kan jij altijd meer 3MMC bestellen. App het nummer +31 6 33 50 70 46 en samen komen wij tot de juiste oplossing voor jouw onderzoek. 

Stap 3: kies jouw betaalmethode 

Nu jouw bestelling in het winkelmandje ligt, is het tijd om te betalen. Bij koop3mmc.nl kan je betalen met verschillende methodes, namelijk iDEAL, Bancontact, Sofort, Creditcard (Mastercard, Visa, American Express). Kies dus de methode die jou het beste schikt. 

3mmc bestellen

Stap 4: Vandaag 3MMC besteld morgen in huis! 

Bij Koop3mmc werken wij snel! Zo snel dat als je vandaag jouw 3MMC besteld, je het morgen in huis hebt. We leveren jouw pakketje correct en discreet. Op deze manier kan jij goed van start met jouw onderzoek! 

Bekijk ook onze andere blogs