Vestle meiega, mida käitab LiveChat

Mis on 3MMC?

mis on 3mmc

Mis on 3mmc? See on küsimus, millele me peame sageli vastama. Seepärast kirjutame selle blogi, kus selgitame teile üksikasjalikult, mis on 3-mmc, kuidas see toimib ja millised on riskid. Kas te juba teate seda kõike ja soovite osta 3-mmc oma uuringuteks? Siis vaadake meie tooted ja kui tellid täna, on see homme sinu ukse ees!  

 
Ettevaatust! 3mmc ei ole mõeldud inimtoiduks, vaid ainult teadusuuringuteks!  

mis on 3mmc

Mis täpselt on 3mmc? 

Uurimiskeemiline 3mmc kannab ametlikult nime 3-metüülmetkatinoon ja on mefedrooni järeltulija, mida tuntakse 4-mmc nime all. Meie hulgas olevate keemikute jaoks peetakse 3mmc 2-(metüülamino)-1-(3-metüülfenüül)-1-propanooni, monohüdrokloriidi, 3-metüül-MC ja 3-metüülmetkathinooni. Valemiga C11H15NO HCL-is. Seejuures on 3mmc molekul puhtusega 98% ja molekulmassiga 213,7 g/mol. 

Kuna tegemist on üsna uue uurimiskemikaaliga, on selle pikaajalist mõju vähe uuritud. Kuid kui vaadata uudiseid, siis võib mõju olla kahjulik inimestele, kes ei ole end piisavalt hästi informeerinud. Seega, kui ostate 3MMC-d, siis käituge sellega vastutustundlikult, kui te ise uurite.  

Uuringutes kasutatakse 3 mmc alternatiivina 4-FMP-le, kokaiinile ja 4-mmc-le, sest need ained on oma toime ja molekulide poolest väga sarnased. Ainult keemiline protsess on erinev. 


Millised on riskid? 

Uudiste kohaselt on 3mmc riskid hästi teada, kui seda kasutatakse vastutustundetult. Seetõttu ütleb koop3mmc.nl, et inimesed ei tohiks neid tooteid kasutada inimtoiduks ja ainult teaduslikel eesmärkidel! Samuti kandke uuringute ajal silmade ja suu kaitsevahendeid, kuna 3mmc võib põhjustada silmade ja hingamisteede ärritust.  


Laboratooriumis testitud 

koop3mmc.nl müüb ainult kõrgeima kvaliteediga 3mmc. Otsime kogu aeg parimaid tarnijaid 3mmc jaoks. Nii saate oma uurimistööks parima ja turvalisima 3mmc. 

Seetõttu tellige oma 3mmc koop3mmc.nl-st!