Chat med oss, drevet av LiveChat

Hvordan skal jeg bestille 3MMC?

Bestill 3mmc

Bestilling av 3MMC, hvordan fungerer det egentlig? For tiden foregår det mye forskning på 3MMC, og folk kjøper det mer og mer som et resultat av dette. Også hos koop3mmc.nl merker vi at etterspørselen øker, og derfor vil vi gjerne forklare deg den beste måten å bestille 3MMC på! Fordi det er det du gjør på buy3mmc selvfølgelig! 


Trinn 1: Velg hva slags 3MMC du vil bestille 

Hos buy3mmc.co.uk bestiller du 3mmc i tre forskjellige typer. Nemlig i krystallform, pulverform og i kapsler. Krystallformen er basen, og når den er finmalt, er den 3mmc-pulver. Og kapslene inneholder omtrent 200 milligram 3mmc-krystaller. Velg derfor nøye hvilken 3MMC-form som er den rette for din forskning. 
 
Husk at Buy3mmc kun leverer 3MMC til forskningsformål. Bruk derfor alltid øye- og munnbeskyttelse for å unngå irritasjon under undersøkelsen. 

Trinn 2: Bestem hvor mye 3MMC du trenger 

Nå er det på tide å velge hvor mye 3MMC du trenger til forskningen din. På Koop3mmc.nl kan du bestille 3MMC fra så lite som 1 gram opp til 100 gram. Er det ikke nok for forskningen din? Da kan du alltid bestille mer 3MMC. App nummeret +31 6 33 50 70 46 så finner vi sammen den rette løsningen for din forskning. 

Trinn 3: Velg betalingsmåte 

Nå som bestillingen din ligger i handlekurven, er det på tide å betale. Hos koop3mmc.nl kan du betale med flere metoder, nemlig iDEAL, Bancontact, Sofort, kredittkort (Mastercard, Visa, American Express). Så velg den metoden som passer deg best. 

Bestill 3mmc

Trinn 4: 3MMC bestilt i dag, levert i morgen! 

Hos buy3mmc jobber vi raskt! Så raskt at hvis du bestiller din 3MMC i dag, får du den i morgen. Vi leverer pakken din korrekt og diskret. På denne måten kan du komme godt i gang med forskningen din! 

Ta en titt på de andre bloggene våre