Chatujte s nami, ktorú poháňa LiveChat

Chcete si kúpiť 3MMC? Objavte všetky možnosti tu!

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je 3MMC wilt kopen. Helaas heeft de overheid in 2021 besloten om de stof 3MMC te verbieden. Dat is erg jammer, want het is een goede stof om wetenschappelijke onderzoeken mee te doen.

Gelukkig voor jou hoeft je onderzoek niet in gevaar te komen, er zijn namelijk meerdere alternatieven beschikbaar die bijna hetzelfde zijn als 3MMC. Hierdoor kan je tóch experimenteren met de stof, zonder dat je een illegaal middel hoeft te kopen. Op deze pagina leggen we je uit welke legale opties er allemaal zijn, en hoe deze verwant zijn aan 3MMC. Hierdoor kan jij altijd een goed onderzoek uitvoeren.

3MMC kopen: is het nu illegaal?

Om maar met de deur in huis te vallen: sinds 2021 is 3MMC een illegale stof in Nederland. Hoewel 3MMC een interessante stof was, waar ook medisch gezien het nodige onderzoek naar is gedaan, heeft de Nederlandse overheid besloten om de stof illegaal te maken. Dit betekent ook dat wij je geen 3MMC meer kunnen aanbieden. Als je per se nu 3MMC wilt kopen, dan zou je dat moeten doen via een illegale dealer of bron. Iets wat wij te allen tijde afraden.

Bovendien heb je dan geen enkele garantie van de zuiverheid en de kwaliteit van de 3MMC. Het kan net zo goed zijn dat je een hele andere stof krijgt. Dit is niet alleen slecht voor je onderzoek, maar het kunnen ook schadelijke stoffen zijn. Wij van Koop3MMC.nl verkopen enkel middelen die volledig legaal zijn in Nederland en sporen al onze klanten (en lezers) aan om hetzelfde te doen. Hierdoor weet je zeker dat wat je bestelt, je ook daadwerkelijk ontvangt.

De alternatieven voor het kopen van 3MMC

Goed. Nu je helemaal op de hoogte bent van de legale status van 3MMC en weet dat je geen 3MMC legaal kan kopen in Nederland, is het tijd om de alternatieven onder de loep te nemen. Er zijn verschillende keuzes die je kan maken, als je van plan was om 3MMC te kopen, maar dat nu niet meer kan. Laten we de opties hieronder bekijken.

2MMC lijkt het meeste op 3MMC

Aan de naam kun je makkelijk zien dat deze stoffen veel op elkaar lijken. Dit is niet alleen zo in naam, maar ook in chemische structuur en effecten. Natuurlijk zijn er wel wat verschillen tussen 2MMC en 3MMC. Hoewel het namelijk zo is dat de stoffen zo goed als hetzelfde zijn, zijn de effecten toch een stukje anders.

Wat is het verschil tussen 2MMC en 3MMC?

Beide stoffen zijn research chemicals die behoren aan de cathinonen groep. Het belangrijkste verschil tussen de twee is de positie van de methylgroep op het molecuul. In 2MMC is de methylgroep gehecht aan de tweede koolstofatoom van de aminegroep, terwijl in 3MMC de methylgroep is gehecht aan de derde koolstofatoom. Het vershil is dus echt heel klein te noemen.

Toch heeft de stof, blijkt na onderzoek, andere effecten in lichamen van dieren en mensen. Zo blijkt het dat 2MMC sterker stimuleert dan 3MMC, waarbij 3MMC juist een euforischer effect teweeg brengt. Dat komt omdat 3MMC de serotoninereceptoren meer activeert dan 2MMC. 2MMC werkt juist meer op de dopaminereceptoren.

2MMC is volledig legaal in Nederland om te onderzoeken

Zoals de titel al aangeeft, is 2MMC (in tegenstelling tot 3MMC) een volledig legale stof in Nederland om onderzoek naar te doen. Daarnaast heeft de overheid nog geen plannen aangekondigd om 2MMC te verbieden. Hierdoor kan je naar waarschijnlijkheid bij ons nog de komende tijd de beste 2MMC kopen om geweldig onderzoek mee te doen!

3MMC kopen

3CEC is een stof die erg lijkt op 3MMC

Deze research chemical lijkt erg op 3MMC. Je zal aan de naam al wel kunnen zien dat 3CEC en 3MMC als het ware ‘familie’ van elkaar zijn. Het is een stof die qua effect iets meer een stimulerend effect geeft dan 2MMC, 3MMC en 3CMC. Maar wat zijn de verschillen precies?

Wat is het verschil tussen 3CEC en 3MMC

Zoals eerder al vermeld, is 3CEC veel meer een stimulant dan 3MMC. Doordat de stof op iets andere receptoren werkt, wordt er door gebruikers vermeld dat het meer oppeppend is, maar minder euforisch dan zijn andere familieleden. Desondanks is het een goede stof om onderzoek mee te doen. Dit komt doordat 3CEC ook een bekende research chemical is, waarvan al het nodige bekend is. Zo kan je jouw onderzoek goed uitbreiden met allerlei bestaande onderzoeken en zelfs ervaringsrapporten van mensen.

3CMC is een andere stof die erg lijkt op 3MMC

Zoals je misschien al kunt afleiden uit de naam, is 3CMC een stof die erg veel lijkt op 3MMC. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het zo goed als hetzelfde is. Dit komt doordat de structuur van 3MMC en 3CMC nagenoeg hetzelfde is, maar er zijn slechts enkele moleculen veranderd, waardoor het volgens de Nederlandse wet gezien wordt als een nieuwe stof.

Wat is het verschil tussen 3MMC en 3CMC?

3CMC is qua effect net iets milder dan 3MMC. Het kwam in 2014 al op de Nederlandse markt terecht, maar doordat het net iets minder sterk was dan 3MMC, was het een stuk minder populair. Met het verbod op 3MMC is de populariteit sterk toegenomen. Onderzoekers, maar het schijnt ook recreatieve gebruikers, zoeken namelijk naar een stof met dezelfde effecten als het inmiddels verboden 3MMC.

Is 3CMC volledig legaal?

Helaas is 3CMC ook onlangs verboden door de overheid. Dit is erg jammer, aangezien het een zeer gewaardeerde stof was bij veel onderzoekers die bij ons kopen. Gelukkig hebben wij meerdere andere uitstekende alternatieven die erg veel qua chemische structuur lijken op 3CMC en 3MMC. Dus hoewel het kleine broertje van 3MMC óók verboden is door de overheid, heb je nog ruime keuze om de rest van de 3MMC familie te onderzoeken.

Andere alternatieven voor 3MMC kopen

De twee stoffen die we hierboven beschreven hebben, lijken qua structuur het meeste op 3MMC. Maar er zijn nog genoeg andere stoffen die we verkopen die je kan gebruiken in je onderzoek als een goed alternatief voor 3MMC. Hoewel deze iets meer verschillen qua structuur van 3MMC, kunnen ze nog wel het effect teweeg brengen dat je wilt opwekken in je onderzoek.

Als je onze research chemical pagina bezoekt, zal je zien dat er nog veel meer legale opties zijn waar je goed onderzoek naar kan doen. Als laatste willen wij nogmaals benadrukken dat wij de stoffen niet verkopen aan onze klanten met de intentie voor recreatief gebruik. Hoewel er naar veel van de stoffen medisch onderzoek is gedaan, en dit ook vaak vele voordelen laat zien voor bijvoorbeeld depressies, zijn de research chemicals die wij gebruiken (nog) niet goedgekeurd door het EMA.

Jedna myšlienka na "3MMC kopen? Ontdek hier alle mogelijkheden!"

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *