Chat med os, drevet af LiveChat

Hvad er 3MMC?

Hvad er 3mmc?

Hvad er 3mmc? Det er et spørgsmål, vi ofte bliver nødt til at besvare. Det er derfor, vi skriver denne blog, hvor vi forklarer dig i detaljer, hvad 3-mmc er, hvordan det virker, og hvad risiciene er. Ved du allerede alt dette og vil købe 3-mmc til din egen forskning? Så tjek Vores produkter og hvis du bestiller i dag, er den hjemme hos dig i morgen!  

 
Forsigtig! 3mmc er ikke til menneskeføde, men kun til forskningsformål!  

Hvad er 3mmc?

Hvad er 3mmc helt præcist? 

Forskningskemikaliet 3mmc hedder officielt 3-methylmethcathinone og er efterfølgeren til Mephedrone, som er kendt som 4-mmc. For kemikere blandt os betragtes 3mmc som 2-(methylamino)-1-(3-methylphenyl)-1-propanon, monohydrochlorid, 3-methyl MC og 3-Methylmethcathinon. Med formlen C11H15NO i HCL. Derved er 3mmc et molekyle med en renhed på 98% og en molekylmasse på 213,7 g/mol. 

Fordi det er et ret nyt forskningskemikalie, er der ikke forsket meget i dets langtidsvirkninger. Men hvis man kigger i nyhederne, kan virkningerne være skadelige for folk, der ikke har informeret sig selv godt nok. Derfor skal du for din egen forsknings skyld håndtere det ansvarligt, hvis du køber 3MMC.  

I undersøgelser bruges 3mmc som et alternativ til 4-FMP, kokain og 4-mmc, fordi disse stoffer er meget ens i virkning og molekyler. Kun den kemiske proces er forskellig. 


Hvad er risikoen? 

I nyhederne er risikoen ved 3mmc velkendt, hvis det bruges uansvarligt. Derfor siger koop3mmc.nl, at folk ikke bør bruge produkterne til menneskeføde og kun til forskningsformål! Brug også øjen- og mundbeskyttelse under forskningen, da 3mmc kan forårsage irritation af øjne og luftveje.  


Laboratorietestet 

Hos koop3mmc.nl sælger vi kun 3mmc af højeste kvalitet. Vi leder hele tiden efter de bedste leverandører af 3mmc. På den måde får du de bedste og sikreste 3mmc til din forskning. 

Så bestil din 3mmc hos koop3mmc.nl!