Vestle meiega, mida käitab LiveChat

Lilla mandala segu (5-MAPB/4-FMA)

2 (arvustused)

9,85

Laos

Osta see toode ja teeni 10 Punkte!

🕔 Tellitud enne 17:30, tarnitud homme!📦 Diskreetselt pakendatud💳 Maksa iDealiga, krediitkaardiga ja krüptoga 🆓 Tasuta kohaletoimetamine üle 75 euro

Samuti huvitav

Laos on otsas
(402) Vanaf: 14,99
Laos on otsas
(607) Vanaf: 14,99
(602) Vanaf: 14,99
(282) Vanaf: 14,99

Tooteinfo

Purple Mandala 5-MAPB + 4-FMA 5ML De onbetwiste nummer één van onze Mandala mixen!

Deze Purple Mandala mix bevat een passende hoeveelheid 5-MAPB en 4-FMA voor het uitvoeren van onderzoek door één individu. Wij voegen geen geur- en smaakstoffen toe aan onze Mandala mixen om verwarring met consumptieproducten te voorkomen, vooral bij derden zoals kinderen en huisdieren.

Voor al onze Mandala mixen geldt: begin uw onderzoek met een half buisje. Als het gewenste onderzoeksresultaat wordt bereikt, kunt u het onderzoek voortzetten.

5-MAPB en 4-FMA worden enkel verkocht voor onderzoeksdoeleinden en zijn niet bedoeld voor menselijke consumptie.

Deze Purple Mandala mix behoudt zijn stabiliteit gedurende minimaal 2 jaar bij juiste opslag in een koele, droge en donkere omgeving. Deze mix is speciaal ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en niet voor consumptie. Het is dan ook van groot belang dat het product buiten het bereik van kinderen en huisdieren wordt bewaard.

Eigenschappen van 5-MAPB:

 • Synoniem: 1-(benzofuran-5-yl)-N-methylpropan-2-amine
 • CAS Nummer: 1354631-77-8
 • Formule: C12H15NO HCl
 • Molaire massa: 189.25 g/mol
 • Puhtus: >97%

Eigenschappen van 4-FMA:

 • Synoniem: 4-Fluoromethamphetamine
 • CAS Nummer: 52063-62-4
 • Formule: C10H14FN • HCL
 • Molaire massa: 203.7 g/mol
 • Puhtus: ≥99%

Hoiatus: Het gebruik van 5-MAPB kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken en ook oogirritatie teweegbrengen. Het lozen van onderzoekchemicaliën in het milieu is strikt verboden.

Bij contact van 5-MAPB met de ogen: Spoel de ogen voorzichtig gedurende vijf minuten met water. Indien mogelijk, verwijder contactlenzen.

Bij huidcontact met 5-MAPB: Reinig de huid grondig met water en zeep.

In geval van inademing van 5-MAPB: Verplaats het slachtoffer naar een goed geventileerde buitenruimte en zorg ervoor dat het slachtoffer in een positie staat die de ademhaling vergemakkelijkt.

Het gebruik van 4-FMA kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken en ook oogirritatie teweegbrengen. Het lozen van onderzoekchemicaliën in het milieu is verboden.

Bij contact van 4-FMA met de ogen: Spoel de ogen voorzichtig gedurende vijf minuten met water. Indien mogelijk, verwijder contactlenzen.

Bij huidcontact met 4-FMA: Reinig de huid grondig met water en zeep.

In geval van inademing van 4-FMA: Verplaats het slachtoffer naar een goed geventileerde buitenruimte en zorg ervoor dat het slachtoffer in een positie staat die de ademhaling vergemakkelijkt.

Number

1x 5ml, 2x 5ml, 5x 5ml, 10x 5ml, 25x 5ml, 50x 5ml.

2 arvustused Purple Mandala Mix (5-MAPB/4-FMA) kohta

 1. Anonüümne (Kinnitatud) -

  Nog niet getest snelle levering.

 2. Anonüümne (Kinnitatud) -

  Top service, altijd snel in huis

Lisa ülevaade

3CMC Hulgimüük

Kui soovite osta 3CMC või muid uurimiskemikaale lahtiselt, helistage meile aadressil +31 6 49 17 25 20

Koop3mmc.nl saate osta 3CMC pulbrit ja/või kapsleid lahtiselt, ohutult ja turvaliselt. Me müüme ainult kõrgeima kvaliteediga uurimiskemikaale ja seetõttu valime oma tarnijad hoolikalt välja. Otsime pidevalt võimalusi, kuidas tagada kõrgemat kvaliteeti. Kuna oleme üks suurimaid turuosalisi, püüame ainult parima poole!